Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις
" EXCLUSIVES 2022 "

Αστρολάβος δεξαμενή - 14.10.2022 – 29.10.2022


Tην Παρασκευή 14 Οκτωβρίου εγκαινιάζουμε στην Αίθουσα Τέχνης «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ - Δεξαμενή» τη νέα Εικαστική Σεζόν με την παρουσίαση της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, με τίτλο:"Exclusives 2022".

Έργα ξεχωριστά που φανερώνουν τις απίστευτες δυνατότητες των σύγχρονων καλλιτεχνών της χώρας μας, συνομιλούν σε έναν άκρως ενδιαφέροντα εικαστικό διάλογο. Από τη ρεαλιστική ζωγραφική αισθητική, έως την αφαίρεση, από την αφηγηματική αναπαράσταση, την ποπ-αρτ και τον εξπρεσιονισμό σε νέες εκφάνσεις τους, έως και τα διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπικές ιδιαιτερότητες τους, τα έργα της παρούσας έκθεσης θα αποτελέσουν σίγουρα ένα δυνατό πόλο έλξης του ενδιαφέροντος του φιλότεχνου κοινού και κάθε λάτρη της Τέχνης, αλλά και του απλού κοινού. Πλουραλισμός, έκρηξη χρώματος, δυναμικές και ευαίσθητες προσεγγίσεις σε θεματογραφικούς άξονες που κυμαίνονται από την σύγχρονη τοπιογραφία έως ανθρωποκεντρικές συνθέσεις, την γεωμετρική Τέχνη και την Αφαίρεση, δημιουργούν μία διέξοδο από τους όποιους προβληματισμούς και μας εισάγουν σ' έναν όμορφο κόσμο, όπως μόνο οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν.
Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Αλεξίου, Μελίνα Αποστολίδου, Νίκος Βανδώρος, Κάτια Βαρβάκη, Αριάδνη Βιτάσταλη, Χριστίνα Δουζένη, Μιχάλης Δουκουμετζάκης, Άρτεμις Κατσαμπάνη, Ναταλία Κερκύρα, Πάνος Κόλλιας, Νίκος Κρανάκης, Νίκος Κρυωνίδης, Διονύσης Ματαράγκας, Νικόλας Μπλιάτκας, Ισμήνη Μπονάτσου, Αντώνης Παπαδόπουλος, Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Σιδηροπούλου.


Διάρκεια έκθεσης : έως Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022.

Αστρολάβος Δεξαμενή : Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, τηλ. 2107294342, 3, ωράριο λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή: 12.00 - 16.00 & 17.00 - 20.00 και Σάββατο: 11.00 - 15.00.
 
   Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις