Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις
Προτάσεις Καλλιτεχνικών ΔώρωνΤις ημέρες των γιορτών τι καλύτερο και πιο μοναδικό απ’ το να χαρίσουμε μικρά ή μεγαλύτερα έργα Τέχνης στους αγαπημένους μας, στους φίλους, σε επαγγελματικούς μας συνεργάτες, αλλά και σ’ εμάς τους ίδιους για να στολίσουμε τον χώρο μας όμορφα στο πνεύμα των ημερών των γιορτών.

Γούρια, φάτνες, αστέρια, καραβάκια, διακοσμητικά και καλλιτεχνικά δώρα, εορταστικά και πιο διαχρονικά, χειροποίητα, μοναδικά που μας βάζουν στο πνεύμα των γιορτών με ένα ξεχωριστό ύφος, μας περιμένουν στο art-shop της Γκαλερί που ο καθένας μας θα ήθελε να έχει στον χώρο του !

Δώρα για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί, διακοσμητικά για το σπίτι και καλλιτεχνικά κοσμήματα, φιλοτεχνημένα από περισσότερους από 50 δημιουργούς μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.
Για να μπούμε όλοι μικροί και μεγάλοι στο χαρούμενο πνεύμα των γιορτών ! Χαρίστε Τέχνη και αυτές τις Γιορτές !!! Σας περιμένουμε !Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας : Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος - Δεξαμενή» (Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7294342, 3, www.astrolavos.gr, Fb: Astrolavos Art Galleries, ωρ. λειτ: Τρίτη–Παρασκευή: 12.00–16.00 και 17.00–20.00, Σάββατο 11.00–15.00.)
 
   Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις