Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις
“ Art-Athina 2021 ”

Γκαλερί ‘Αστρολάβος δεξαμενή’ - 15.10.2021 – 4.12.2021Από την Παρασκευή 15 Oκτωβρίου θα παρουσιάζεται στο μεσαίο επίπεδο της Αίθουσας Τέχνης «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ - δεξαμενή» η Ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής που θα αποτελεί μέρος του προγράμματος της φετινής Virtual Art-Athina, και οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα έργα που θα φιλοξενηθούν στο ηλεκτρονικό μας Περίπτερο.


Στην έκθεση θα παρουσιάζονται ξεχωριστά έργα σύγχρονης Τέχνης που φανερώνουν τη δυναμική και τις αναζητήσεις των σύγχρονων καλλιτεχνών της χώρας μας. Η διαφορετικότητα τους τα κάνει να συνομιλούν σε έναν άκρως ενδιαφέροντα εικαστικό διάλογο. Τα έργα κινούνται από τον έντονο εξπρεσσιονισμό, έως την απόλυτα ρεαλιστική ζωγραφική και από την αφηγηματική αναπαράσταση, έως την αφαίρεση. Από την ποπ-αρτ σε νέες της εκφάνσεις, έως τη γεωμετρική ή την εννοιολογική τέχνη. Παρουσιάζονται έργα με διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπικές ιδιαιτερότητες ζωγραφικές ή γλυπτικές.

Τα έργα της παρούσας έκθεσης θα αποτελέσουν σίγουρα ένα δυνατό πόλο έλξης του ενδιαφέροντος του φιλότεχνου κοινού και κάθε λάτρη της Τέχνης, αλλά και του απλού κοινού. Πλουραλισμός, χρώμα, δυναμικές και ευαίσθητες προσεγγίσεις σε θεματογραφικούς άξονες που κυμαίνονται σε μία ευρύα γκάμα θεμάτων και σε καθαρά εικαστικές αναζητήσεις που μόνο οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν.Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Αλεξίου, Αριάδνη Βιτάσταλη, Χριστίνα Δουζένη, Μιχάλης Δουκουμετζάκης, Άρτεμις Κατσαμπάνη, Ναταλία Κερκύρα, Νίκος Κρανάκης, Νίκος Κρυωνίδης, Μάγδα Λεβεντάκου, Νικόλας Μπλιάτκας, Ισμήνη Μπονάτσου, Αλεξάνδρα Νασιούλα, Αντώνης Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Τριαντάφυλλος Πατρασκίδης, Ελένη Σιδηροπούλου.


Διάρκεια έκθεσης: έως Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021.

Αστρολάβος Δεξαμενή : Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, τηλ. 2107294342, 3, ωράριο λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή: 12.00 - 16.00 & 17.00 - 20.00 και Σάββατο: 11.00 - 15.00.

 
   Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις