Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις
“ Διάλογοι ”

Γκαλερί ‘Αστρολάβος δεξαμενή’ - 30.12.2020 – 20.2.2021

Από την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, θα παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος- Δεξαμενή», η Ομαδική Έκθεση με τίτλο: “ Διάλογοι ”, με ξεχωριστά έργα ζωγραφικής σύγχρονων και παλαιότερων Ελλήνων Δημιουργών.

Μια έκθεση που επικεντρώνεται όχι στον πληθωρικό χαρακτήρα, αλλά στην ποιοτική διαφορά που μπορεί να κάνει ένα έργο Τέχνης.

Έργα όχι τόσο γνωστά, πιο ιδιαίτερα, με διαφορετικές ύλες, ακουαρέλα, σινική μελάνη σε χαρτί, λάδια και ακρυλικά σε καμβά, συνομιλούν μεταξύ τους σε διαλόγους εσωτερικούς που καλείται ο θεατής ν’ ανακαλύψει. Ο μινιμαλισμός τους, σχεδιαστικά ή χρωματικά, η ιδιαιτερότητα της γραφής, η χειρονομία, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν και συνδέουν αρκετά από αυτά. Για τον φιλότεχνο - συλλέκτη που επιθυμεί να αποκτήσει έργα μοναδικής αισθητικής και καλλιτεχνικής αξίας, αποτελούν ένα δυνατό θέλγητρο και μια καλή επένδυση στο βάθος του χρόνου.Πρόκειται για μία ομαδική έκθεση, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια, την οποία περιμένουν οι φίλοι της αίθουσας και οι συλλέκτες, γνωρίζοντας ότι σε αυτή θα βρουν ένα μικρό Πανόραμα των διαφορετικών τάσεων της Σύγχρονης δημιουργίας, βλέποντας έργα ξεχωριστά τα οποία προτείνονται μέσα από ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια ποιοτικών επιλογών.

Μεταξύ των παλαιότερων και πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών, έργα των οποίων παρουσιάζονται στην έκθεση, οι: Ν.Βαλαωρίτης, Γ.Γκολφίνος, Δ.Μυταράς, Τ.Πατρασκίδης, Φ.Πατρικαλάκις, Θ.Στάμος, Ν.Στεφάνου, Κ.Τσόκλης, Μ.Χάρος.

Διάρκεια έκθεσης : έως Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος - Δεξαμενή» ( Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7294342, 3, www.astrolavos.gr, Fb: Astrolavos Art Galleries, ωρ. λειτ: Τρίτη–Παρασκευή: 11.00–15.00 και 18.00–21.00, Σάββατο 11.00–15.00. )

   Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις