Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις

Booth D6
,  Astrolavos art galleries 15.05.14 - 18.05.14

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε και στη φετινή διοργάνωση της ΑΡΤ-ΑΘΗΝΑ, στο περίπτερο μας, Booth D6,  Astrolavos art galleries, από την Πέμπτη 15/5 έως την Κυριακή 18/5 στο Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλιό Φάληρο.Κώστας Τσόκλης Γιάννης Λασηθιωτάκης Κώστας Τσόκλης


Στη φετινή διοργάνωση οι καλλιτέχνες συνεργάτες μας, που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι επτά. Απ’ τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους, ο Κώστας Τσόκλης, με 5 πολύ ιδιαίτερα έργα της πιο πρόσφατης ζωγραφικής δουλειάς του, τρισδιάστατα τοπία-ανάμνηση της διαδρομής του στη Σπιναλόγκα αλλά και της ελληνικής νησιωτικής υπαίθρου. Ο Γιάννης Λασηθιωτάκης, με ένα επίσης πολύ ιδιαίτερο έργο, έναν “Άγγελο ”, απ’ την τελευταία ενότητα ζωγραφικών έργων του.

Οι καλλιτέχνες: Νίκος Κρανάκης, με ένα πολύ ιδιαίτερο τοπίο στο πνεύμα του σύγχρονου ιμπρεσσιονισμού, το “GlassCity” και η Έλενα Παπαδημητρίου, με μία τρισδιάστατη “ Εύα ” με το προσωπικό ιδίωμα της απόλυτα ρεαλιστικής απεικόνισης. Καθώς και οι νεότεροι, επίσης ταλαντούχοι καλλιτέχνες: Ναταλία Κερκύρα, με το έργο “Kismet που συνδυάζει τη σύγχρονη ζωγραφική αναπαράσταση και την αναφορά στη φωτογραφία, ο Γιώργος Παπακαρμέζης, με έναν σύγχρονο “ Άτλαντα ” δυναμικό και δυνατό ζωγραφικά και η Άρτεμις Κατσαμπάνη, με δύο έργα αφαιρετικής σύνθεσης με αναφορά στην κίνηση αερίων νεφών.
Γιώργος Παπακαρμέζης Νίκος Κρανάκης Έλενα Παπαδημητρίου

Η γκαλερί  “AΣΤΡΟΛΑΒΟΣ”,  προτείνει στην περίοδο αυτή της κρίσης, μια νότα   δυνατών έργων Τέχνης μια που δημιουργία είναι η καλύτερη διέξοδος τουλάχιστον για την ψυχική μας ανάταση !  
Σας περιμένουμε λοιπόν στη μεγάλη αυτή γιορτή της Τέχνης.


  Άρτεμις Κατσαμπάνη   Ναταλία ΚερκύραΓια περισσότερες πληροφορίες: γκαλερί “Αστρολάβος-Δεξαμενή”, Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, τηλ. 210 7294342,3, gallery@astrolavos.gr   Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις