Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις

Αστρολάβος artlife 08.12.11 - 07.01.12

Από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, η Αίθουσα Τέχνης “Αστρολάβος artlife, στο πλαίσιο των εορτών, γεμίζει με καλλιτεχνικές κατασκευές με χρώμα και στοιχεία, που παραπέμπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Περιβολάρη Κική

Κάνιστρα Πόλυ

Περιβολάρη Κική

 Οι καλλιτέχνες – συνεργάτες των Αιθουσών Τέχνης “ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ” με έμπνευση και κέφι δημιούργησαν και εφέτος για το Art-shop της γκαλερί, μια σειρά μικρών χριστουγεννιάτικων δώρων - έργων Τέχνης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, έτσι ώστε, στην εποχή αυτή της κρίσης, φιλότεχνοι και μη, να μπορέσουν να επιλέξουν τα δώρα τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μικρών έργων-αντικειμένων, ιδιαίτερης αισθητικής και με την υπογραφή γνωστών ονομάτων.


Ασημένιο γούρι 2012 Γιάννη Μετζικώφ

Το Γούρι  του 2012 φιλοτέχνησε ο γνωστός ζωγράφος και σκηνογράφος Γιάννης Μετζικώφ και είναι η αναπαράσταση με μονοκοντυλιά, μιας καρδιάς, που άνοιξε τα φτερά της να πετάξει, ως σύμβολο της αγάπης που μπορεί να μας ενώνει και να μας στηρίζει τις δύσκολες αυτές ημέρες.


Σταθοπούλου Ελεωνόρα

Βουλγαρέλη Κική

Δουζένη Χριστίνα

Από τις καλλιτεχνικές κατασκευές ξεχωρίζουν:
Τα μικρά έργα με χριστουγεννιάτικα θέματα των καλλιτεχνών: Κάτιας Βαρβάκη, Γεωργίας Μπλιάτσου και  Ελένης Τσάμπρα.
Τα παραδοσιακά καραβάκια και οι Μαντόνες μικτής τεχνικής, με υπερρεαλιστικά σχέδια, της Ελεωνόρας Σταθοπούλου.
Οι εορταστικές τρισδιάστατες κατασκευές, όπως φάτνες, μικρά θεατράκια, εσωτερικοί χώροι ή τοπία με μορφές, των: Κασσιανή Τσακιρίδη, Πόλυ Κάνιστρα και Κάτια Βαρβάκη.
Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα των: Χριστίνας Δουζένη, Γιάννη Σίνη, Κικί Περιβολάρη, Κατερίνα Βαβλίτου, Νατάσα Χριστέλη και Άννα Τσαλάγκα.
Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά του Γιάννη Ζαγοριανάκου.
Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια των: Λίας Αλαβάνου, Ελευθερίας Γαλάτη, Κατερίνας Μαμάη, Λιάνας Παπαλέξη και Ξανθίππης Τσαλίμη
Τα καραβάκια και τα αγγελάκια των: Κατερίνας Βαβλίτου, Μαριλένας Παλαιοκρασσά και Κικί Περιβολάρη.
Τα ζωγραφισμένα κουτιά, με χριστουγεννιάτικα θέματα, των: Γεωργίας Μπλιάτσου και Κικής Βουλγαρέλη.
Τα μάτια για το γούρι της Τζούλιας Ανδρειάδου, αλλά και τα ρόδια για το γούρι της Κατερίνας Βαβλίτου και της Γεωργίας Μπλιάτσου. Οι Άι-Βασίληδες των: Κικί Περιβολάρη και Κατερίνας Μαμάη. Τα λιτά design κηροπήγια του Παναγιώτη Δραντάκη αλλά και τα μεταμοντέρνα ξύλινα ζωγραφισμένα κηροπήγια του Γιάννη Σίνη.
Επίσης διατίθενται σε όλη τη διάρκεια των εορτών, Χριστουγεννιάτικες κάρτες, μοναδικές, αλλά και πολλαπλές, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σε πολύ προσιτές τιμές από διάφορους καλλιτέχνες.

Τέλος, στον εκθεσιακό χώρο της Αίθουσας εκτίθενται έργα των καλλιτεχνών-συνεργατών της γκαλερί: Κατερίνας Βαβλίτου, Κάτιας Βαρβάκη, Κικής Βουλγαρέλη, Γιολάντας Ζαχαράκη, Μαρίας Κελαϊδή, Γιάννη Λασηθιωτάκη, Σοφίας Παρασκευοπούλου, Φαίδωνα Πατρικαλάκι, Κικί Περιβολάρη, Μαργαρίτας Πέτροβα, Φώτη Πεχλιβανίδη, Κασσιανής Τσακιρίδη.


Τσακιρίδη Κασσιανή

Σίνης Γιάννης

Γαλάτη Ελευθερία

Διάρκεια έκθεσης: έως Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012.
 
 Για περισσότερες πληροφορίες: «Αστρολάβος artlife»: Ηροδότου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7221200, 4, fax: 210 7221304, ώρες λειτουργίας: Τετάρτη, Σάββατο: 10.00-15.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10.00-15.00 και 17.30-20.30, www.astrolavos.gr, gallery@astrolavos.gr   Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις