Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις
Αστρολάβος artlife 07.12.10 - 15.01.2011

Από την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Τέχνης “Αστρολάβος-artlife” η καλλιτεχνική δημιουργία παντρεύεται με το πνεύμα των Εορτών, με προτάσεις διαφορετικού ύφους και στυλ και κύριο άξονα το χρώμα και τη χαρά των Χριστουγέννων. Οι καλλιτέχνες – συνεργάτες των Αιθουσών Τέχνης “ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ” με έμπνευση και κέφι δημιούργησαν και εφέτος μια σειρά μικρών χριστουγεννιάτικων δώρων - έργων Τέχνης σε πολύ προσιτές τιμές. Έτσι, φιλότεχνοι και μη, μπορούν να επιλέξουν τα δώρα τους μέσα από ποικιλία μικρών έργων - αντικειμένων ιδιαίτερης αισθητικής, με πολύ προσιτές τιμές.


Μ.Χάρος

Γ.Λασηθιωτάκης

Μ.Κελαϊδή

Στον εκθεσιακό χώρο της Αίθουσας εκτίθενται έργα των καλλιτεχνών-συνεργατών της γκαλερί: Κάτιας Βαρβάκη, Κικής Βουλγαρέλη, Μαρίας Κελαϊδή, Γιάννη Λασηθιωτάκη, Δήμητρας Πανουργιά, Σοφίας Παρασκευοπούλου, Φαίδωνα Πατρικαλάκι, Κικής Περιβολάρη, Σταύρου Πεχλιβανίδη, Φώτη Πεχλιβανίδη και Κασσιανής Τσακιρίδη. Στον χώρο του art-shop, ο επισκέπτης της γκαλερί θα βρει μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών κατασκευών. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν:
Τα μικρά πρωτότυπα έργα με χριστουγεννιάτικα θέματα φιλοτεχνημένα από τις καλλιτέχνιδες: Κάτια Βαρβάκη και Αλεξάνδρα Νασιούλα.
Τα παραδοσιακά Καραβάκια και οι Μαντόνες μικτής τεχνικής με υπερρεαλιστικά σχέδια, από την Ελεωνόρα Σταθοπούλου.
Τα εορταστικά εσωτερικά χώρων και θεατράκια, από την Κασσιανή Τσακιρίδη και την Πόλυ Κάνιστρα.
Τις κατασκευές με χριστουγεννιάτικά δέντρα, από τους: Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου, Γιάννη Σίνη, Κικί Περιβολάρη, Κατερίνα Βαβλίτου, Νατάσα Χριστέλη, Κική Βουλγαρέλη. Εντυπωσιακές φάτνες και μάγους από την Πόλυ Κάνιστρα, Κικί Περιβολάρη και  τον Γιάννη Ζαγοριανάκο.


Κ.Τσακιρίδη

Σ.Παρασκευοπούλου

Κ.Βαβλίτου


Κ.Περιβολάρη

Ε.Σταθοπούλου

Ν.Χριστέλη

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια από τους: Έλενα Δημηροπούλου, Κική Βουλγαρέλη, Γιάννη Σίνη, Ελευθερία Γαλάτη, Κατερίνα Μαμάη, Λιάνα Παπαλέξη.  Τα καραβάκια και τα αγγελάκια της Κατερίνας Βαβλίτου, της Μαριλένας Παλαιοκρασσά και της Κικής Περιβολάρη.
Τα ζωγραφισμένα κουτιά, με χριστουγεννιάτικα θέματα, από τις καλλιτέχνιδες: Γεωργία Μπλιάτσου και Κική Βουλγαρέλη.
Τα μάτια για το γούρι από την Τζούλια Ανδρειάδου, αλλά και τα ρόδια για το γούρι από την Κατερίνα Βαβλίτου και την Γεωργία Μπλιάτσου. Τους Άï - Βασίληδες από την Λιάνα Παπαλέξη και την Κατερίνα Μαμάη. Τα λιτά design κηροπήγια από τον Παναγιώτη Δραντάκη αλλά και τα μεταμοντέρνα ξύλινα ζωγραφισμένα κηροπήγια του Γιάννη Σίνη.
Τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες, μοναδικές, αλλά και πολλαπλές, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προσιτές τιμές από διάφορους καλλιτέχνες.


Κ.Τσακιρίδη

Π.Κάνιστρα

Έ.Δημηροπούλου

 «Αστρολάβος artlife»: Ηροδότου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7221200, 4, fax: 210 7221304, ώρες λειτουργίας: Τετάρτη, Σάββατο: 10.00-15.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10.00-15.00 και 17.30-20.30
www.astrolavos.gr, gallery@astrolavos.gr

Διάρκεια έκθεσης: έως Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2010.


   Πίσω στις Τωρινές Εκθέσεις