Πίσω στις τωρινές εκθέσεις
Αστρολάβος artlife 12.12.09 - 05.01.10

Η 11η Δεκεμβρίου 2009 είναι η Διεθνής Ημέρα για το Παιδί. Οι Αίθουσες Τέχνης "Αστρολάβος" θέλοντας να τη γιορτάσουν με τους μικρούς τους φίλους εγκαινιάζουν την ημέρα αυτή στον "Αστρολάβο artlife" την έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών με τίτλο: " Όλα για το παιδί ".

Οι καλλιτέχνες-συνεργάτες μας με ιδιαίτερο κέφι και φαντασία δημιούργησαν έργα με προοπτική να μυήσουν αισθητικά το παιδί και να βάλουν την Τέχνη στο χώρο του, είτε με τη μορφή πίνακα ζωγραφικής, είτε με τη μορφή καλλιτεχνικού χρηστικού αντικειμένου. Πίνακες ζωγραφικής, έπιπλα σε μικρές διαστάσεις, porte-manteau, κουκλόκουτα, μικρά επιζωγραφισμένα καθρεπτάκια, κασετίνες, μολυβοθήκες, φωτογραφοθήκες, παιχνιδάκια, ζωάκια, ρουχαλάκια, αξεσουάρ και διάφορα άλλα χρηστικά διακοσμητικά αντικείμενα, θα υπάρχουν στην έκθεση για να ικανοποιήσουν τους μικρούς μας φίλους.


Καλαβρυτινού Γιώτα

Μακρίδου Άρτεμις

Κάνιστρα Πόλυ


Οι διαφορετικές τεχνικές με τις οποίες δούλεψαν οι καλλιτέχνες, αλλού με το χρωστήρα τους, αλλού με πηλό, ξύλο, plexi glass, χαρτί, ύφασμα, κλωστές και άλλα πολλά διαφορετικά υλικά , έδωσαν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα έργα χαρακτηρίζονται από τα έντονα χρώματα, τη φαντασία, το στοιχείο του παραμυθιού και της μυθοπλασίας και  αναμένεται να ενθουσιάσουν τα παιδιά και παράλληλα να ανοίξουν νέους ορίζοντες και στη δική τους φαντασία και δημιουργικότητα, ενθαρρύνοντας τις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις και την επαφή με την Τέχνη. 
Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες: Κ. Βαβλίτου, Κ. Βαρβάκη, Ε. Γαλάτη, Β. Γκιόκας, Ε. Δημηροπούλου, Μ. Διαμαντοπούλου, Π. Δραντάκης, Λ. Ζήκος, Γ. Καλαβρυτινού, Π. Κάνιστρα, P. Lakah, Α. Μακρίδου, Γ. Μπλιάτσου, Μ. Παλαιοκρασσά, Λ. Παπαλέξη, Φ. Παπανδρέου, Κ. Περιβολάρη, K. Ristic, Γ. Σίνης, Σ. Σκιαδαρέση, Κ. Τσακιρίδη, Ν. Χριστέλη.


Βαρβάκη Κάτια

Σίνης Γιάννης

Σίνης Γιάννης

Ζήκος Λάζαρος

Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 από τις 19.30 έως τις 22.00 στην Αίθουσα Τέχνης "Αστρολάβος artlife" (Ηροδότου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7221200, 4, fax: 210 7221304, ώρες λειτουργίας: Δευ-Τετ-Σαβ: 11-15.00, Τρ-Πεμ-Παρ: 11.00-20.30, www.astrolavos.gr, gallery@astrolavos.gr).
Διάρκεια έκθεσης: έως 5 Ιανουαρίου 2009.


   Πίσω στις τωρινές εκθέσεις