Πίσω στις τωρινές εκθέσεις
Αστρολάβος artlife 02.09

Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2009 το artshop του Αστρολάβου artlife (Ηροδότου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7221200, 4, fax: 210 7221304, ωρ. λειτ: Δευ-Τετ-Σαβ: 11-15.00, Τρ-Πεμ-Παρ: 11.00-20.30, www.astrolavos.gr) θα πλημμυρίσει με δώρα αγάπης. Το κόκκινο χρώμα σε μικρά έργα τέχνης θα κυριαρχήσει για να εκφράσει...το πάθος και την ένταση του έρωτα. Οι καρδιές θα χτυπήσουν δυνατά στη θέα μιας σειράς ερωτευμένων καρδιών, που πλάστηκαν εικαστικά από ποικίλα υλικά και με διάφορες τεχνοτροπίες από τους: Λάζαρο Ζήκο, Λιάνα Παπαλέξη, Γιάννη Σίνη και Νατάσσα Χριστέλη.
Εκτός από τις αμιγείς καρδιές θα υπάρχουν:
Ζευγάρια από papier mâché, μιας ιδιόρρυθμης χαρτογλυπτικής της Κικής Περιβολάρη, για να εκφράζουν ποικιλόμορφα την αγάπη μας.
Επίσης από papier mâché και ευτελή υλικά είναι και τα μεγάλης ηλικίας, αλλά πάντα τόσο ερωτευμένα, ζευγάρια-κούκλες για μικρούς και μεγάλους της Πόλυς Κάνιστρα.

Περισσότερο ονειροπόλες είναι οι τρισδιάστατες συνθέσεις της Κάτιας Βαρβάκη με ανάγλυφες μορφές κοριτσιών από επιζωγραφισμένο πηλό, που κοιμούνται κάτω από δέντρα που καρποφορούν καρδιές, ή τα ζευγάρια σε τρυφερές στάσεις, που εκδηλώνουν με τρυφερότητα και θέρμη την αγάπη τους.
Ξύλινες δημιουργίες φτιαγμένες από τη Γεωργία Μπλιάτσου, όπως κλουβιά με ερωτευμένα πουλιά, γλαστρούλες που ανθοφορούν καρδιές, κ.λ.π.
Το πρωί του Αγίου Βαλεντίνου θα προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη της έκθεσης ένα σουπλά της Γιολάντας Ζαχαράκη, γεμάτο καρδιές, για να τρώει και να σκέπτεται την αγάπη...


   Πίσω στις τωρινές εκθέσεις