Πίσω στις περασμένες Εκθέσεις
   Αστρολάβος artlife - δεξαμενή

Οι Αίθουσες Τέχνης «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ» με τους συνεργάτες τους ετοίμασαν για τις γιορτές μια μεγάλη ποικιλία δώρων, με εικαστική άποψη και καλλιτεχνικών παιχνιδιών, που θα βοηθήσουν το παιδί στις πρώτες του επαφές με την τέχνη.
Το γούρι της χρονιάς είναι μια ασημένια σταγόνα του Κώστα Τσόκλη. Μια σταγόνα-μονάδα μέτρησης της ροής του χρόνου, με την ευχή να είναι ευτυχισμένος και δημιουργικός ο νέος χρόνος.

Μια ποικιλία καλλιτεχνικών αντικειμένων με πρωταγωνιστές μάγους, αγγελάκια, καραβάκια, ρόδια έφτιαξε η Κατερίνα Βαβλίτου. Ο Παναγιώτης Δραντάκης μια σειρά φωτιστικών με χριστουγεννιάτικα σύμβολα σε ένα σύγχρονο μινιμαλιστικό design. Η Μαριλένα Παλαιοκρασσά έφτιαξε με πολυεστέρα καραβάκια, παιδάκια που λένε τα κάλαντα και χαρούμενες πεταλουδίτσες και ο Γιάννης Σίνης χριστουγεννιάτικα δέντρα και κηροπήγια από αλουμίνιο. Η Αλεξάνδρα Νασιούλα, η Γεωργία Μπλιάτσου, η Μαρίνα Μαραβελάκη, η Κασσιανή Τσακιρίδη, η Αμαλία Πετσάλη, η Σαντάλ Σκιαδαρέση, η Άρτεμις Μακρίδου, η Ελευθερία Γαλάτη, η Νατάσσα Χριστέλη, η Δήμητρα Παπαδημητροπούλου, η Πόλυ Κάνιστρα, η Έλενα Δημηροπούλου, δημιούργησαν καλλιτεχνικές κατασκευές μοναδικές από διάφορα υλικά που θα ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς φιλότεχνους. Χριστουγεννιάτικες καλλιτεχνικές κεραμικές κατασκευές και παιχνίδια υπάρχουν πολλά από τις κεραμίστριες Άννα Αντωνοπούλου, Μόνικα Διαμαντοπούλου και Θωμαή Κόντου.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες από το Δημήτρη Μυταρά, Φαίδωνα Πατρικαλάκι, Τριαντάφυλλο Πατρασκίδη, Κατερίνα Βαβλίτου.
Την ποικιλία των δώρων συμπληρώνουν εργάκια μικρών διαστάσεων νέων καλλιτεχνών, χαρακτικά και μικρογλυπτά, πολλαπλά αντικείμενα, puzzles για παιδιά, καλλιτεχνικά κοσμήματα, βιβλία τέχνης όλα σε πολύ προσιτές τιμές που θα ενθουσιάσουν τον κάθε φιλότεχνο.

ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ δεξαμενή: Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7294342, 3, fax: 210 7293317, www.astrolavos.gr, ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή: 10.30-14.00 & 18.00-21.00, Σάββατο: 10.30-14.30
ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ artlife: Ηροδότου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7221200, 4, fax: 210 7221304, www.astrolavos.gr, ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 11.00-15.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11.00-20.30


   Πίσω στις περασμένες Εκθέσεις