Πίσω στις Περασμένες Εκθέσεις
   Αστρολάβος artlife 26.04.05 - 07.05.05

Πιστεύοντας ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική η προσέγγιση της τέχνης στο ευρύ κοινό μέσα από ένα μικρό δώρο, μέσα από ένα χρηστικό ή εορταστικό καλλιτεχνικό αντικείμενο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό και ζητάμε από τους συνεργάτες μας να δημιουργούν μικρά εργάκια-καλλιτεχνικές κατασκευές πολύ προσιτές που να μπορεί ο καθένας να αποκτήσει ή να προσφέρει σε παιδιά και σε φίλους.

Έτσι και εφέτος θα βρείτε στο art shop του «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΥ artlife» (Ηροδότου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 7221200,4, fax: 210 7221304, www.astrolavos.gr), σε μια έκθεση που θα διαρκέσει από 26 Απριλίου μέχρι 7 Μαΐου 2005, μια πλούσια συλλογή Πασχαλινών κατασκευών που σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους όσους ψάχνουν για κάποιες άλλες δωροεπιλογές.

Αυγά πασχαλινά (κεραμικά, ξύλινα, από παπιέ μασέ) ζωγραφισμένα ή διακοσμημένα με ντεκουπαρισμένες από μέταλλο ή ξύλο φιγουρίτσες με φωλίτσες πουλιών με αέρινες πεταλουδίτσες από τις Βαβλίτου, Δημηροπούλου, Κόντου, Ζωΐδη, θα βρουν τη θέση τους στο…Πασχαλινό τραπέζι.
Λαμπάδες περίεργες από τους Βαβλίτου, Γκιόκα, Μπομπό, Παπαδημητροπούλου, Τσαλάγκα με στολίδια που συνεπαίρνουν τους μικρούς αποδέκτες και δίνουν στο Άγιο Φως μια εικαστική διάσταση.
Πινακάκια με θέματα πασχαλινά από τους Βαρβάκη, Γκιόκα, Γράβαλλου, Νασιούλα, Τσακιρίδη.
Πασχαλιάτικα καλλιτεχνικά παιχνίδια από τους Γαλάτη, Γκιόκα, Δημηροπούλου, Καλαβρυτινού, Μακρίδου, Μπομπό, Τσακιρίδη.

Κάποιοι σταυροί Πασχαλιάτικοι για αυτούς που θέλουν να είναι στο πνεύμα των ημερών και να αποκτήσουν ή να προσφέρουν κάτι φωρτισμένο με θρησκευτικότητα αλλά και με εικαστική βαρύτητα από την Βαβλίτου. Φωτιστικά με αναφορές στα σύμβολα του Πάσχα από τους Δραντάκη και Μακρίδου.
Τέλος πρωτότυπες κατασκευές ιδιαίτερα προσεγμένες και περίτεχνες που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους από τους Βερναρδάκη, Δημηροπούλου, Ζήκο, Κάνιστρα, Νασιούλα, Πετσάλη, Παπαδημητροπούλου, Ράγκου, Σκιαδαρέση και Τσακιρίδη.

   Πίσω στις Περασμένες Εκθέσεις