Πίσω στις Περασμένες Εκθέσεις
  Αστρολάβος δεξαμενή 21.09.04 - 14.10.04

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται στο κάτω επίπεδο της Αίθουσας Τέχνης "ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ δεξαμενή" ατομική έκθεση ζωγραφικής του Tomas Ochoa με τίτλο "The ruins of the future".

Μετά τη συμμετοχή του στην τελευταία Biennale της Βενετίας ο καλλιτέχνης παρουσιάζει τη δουλειά του για πρώτη φορά στην Αθήνα. Ο Ochoa χρησιμοποιεί τις νέες τεχνικές στο χτίσιμο των έργων του. Φωτογραφία, video, ψηφιακές εικόνες, επιζωγραφίσεις, που εδώ αποτελούν ένα μέσο, ανάμεσα στα άλλα, δόμησης της εικόνας του. Κύριο μέλημά του η καταγραφή της δημιουργικής διαδικασίας, ώστε να ανοίξουν δίαυλοι προσέγγισης της δουλειάς του και να γίνει αντιληπτή η ανάγνωση του έργου και η κριτική διάθεση του δημιουργού.

Το εικαστικό αποτέλεσμα που προκύπτει από όλη αυτή την ανάμειξη τεχνικών, εικόνων, μέσων είναι ιδιαίτερα αξιόλογο και πετυχαίνει απόλυτα τους στόχους του καλλιτέχνη.

Η θεματολογία του περιστρέφεται στην ανάδειξη, τόσο στη Λατινική Αμερική, όσο και στην Ευρώπη, της βιομηχανικής αρχαιολογίας μετά την κυριαρχία των πολυεθνικών στην τοπική αγορά.

Διάρκεια έκθεσης έως 14 Οκτωβρίου.


   Πίσω στις Περασμένες Εκθέσεις