Πίσω στις Περασμένες Εκθέσεις
  Αστρολάβος artlife 30.09.04 - 30.10.04

Χολέβα Βασιλική

Lakah Paula

Lakah Paula

Βαρβάκη Κάτια

Κάνιστρα Πόλυ

Παπαδημητροπούλου Δήμητρα

Χριστέλη Νατάσσα

Γιάννης Σίνης

Γιάννης Σίνης

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται στo artshop της Αίθουσας Τέχνης "ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ artlife" ομαδική έκθεση καλλιτεχνικών κατασκευών με όνομα ...προέλευσης "Ουφ...παντρεύομαι!!!".

Μια έκθεση κεφάτη με μόνη αναφορά σε ένα θεσμό που καλά κρατεί και μάλιστα και με θρησκευτικές παράτες (παρόλα τα in της νεολαίας) και που είτε σατιρίζει, είτε προτείνει εικαστικές λύσεις στα πεζά και καθιερωμένα (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες, δώρα κ.λ.π.) Αυτουργοί οι συνεργάτες μας : Aντωνοπούλου, Βαβλίτου, Βαρβάκη, Βερναρδάκη, Γκιόκας, Διαμαντοπούλου, Δραντάκης, Κάνιστρα, Καράσο, Λάκαχ, Νασιούλα, Παλαιοκρασά, Παπαδημητροπούλου, Πατρικαλάκις, Ράγκου, Σίνης, Χολέβα, Χριστέλη.

Οι αστείες κατασκευές - αναφορές στο γάμο πολλές. Kάποια αλλιώτικα νυφικά, που θα ξετρελάνουν τις εκκεντρικές, (της Χολέβα από πλαστικές λωρίδες με ατέλειωτες νυφικές φωτογραφίες, της Λάκαχ ταφταδένια που επάνω τους σέρνονται ατέλειωτα μωρά-κουκλιά). Κάποιες άλλες προσκλήσεις γάμου, που είτε δηλώνουν εικαστικά και με ειλικρίνεια την απώλεια της ελευθερίας, είτε τη γλυκιά προσμονή κάποιων ουτοπιστών για βίο ανθόσπαρτο, θα προκαλέσουν και θα προσκαλέσουν. Κάποια άλλα στέφανα, ...ακάνθινα που δημιουργούν αγιάτρευτες πληγές, αλλά και άλλα τρυφερά λουλουδιασμένα ασημένια ή από φίνα σίτα (για να πουλήσουμε και κάτι) θα δώσουν άλλη νότα στους νεόνυμφους. Κάποιες μπομπονιέρες-δοχεία νυκτός αλλά και κάποιες ασημένιες καλλιτεχνικές κατασκευές γι'αυτούς που προτιμούν τις συμβατικές λύσεις, θα είναι το... αντίδωρο των καλεσμένων. Κάποιες λαμπάδες με κρεμαστά κουκλιά, προάγγελους πολυτεκνίας, αλλά και κάποιες άλλες με ασημένια στολίδια για ένα ...συμβατικό σετάκι με στέφανα και μπομπονιέρες θα παραστέκουν τα πρόσωπα των νεόνυμφων.

Γι' αυτούς λοιπόν που μπαιλντισμένοι θα ανακράξουν "Ούφ παντρεύομαι!!!" και για αυτές που θα ξεφωνήσουν "Όλα λα... παντρεύομαι!!!" αλλά και για το συγγενολόι και τους φίλους τους μια βόλτα στην έκθεση σίγουρα θα κάνει καλό και θα δώσει ιδέες για τα σχετικά με το μυστήριο ή μάλλον το μαρτύριο του γάμου.

Διάρκεια έκθεσης ως 30/10.

   Πίσω στις Περασμένες Εκθέσεις